Käyttöehdot

Palvelu on ilmainen vertailupalvelu.

Voimme lähettää sinulle uutiskirjeellä tietoa esimerkiksi uusista online-paneeleista, ansaita mahdollisuuksista tai tiedotteita sekä muuta markkinointia.

Uutiskirjeet voivat sisältää kolmansien osapuolten mainontaa. Palvelu käsittelee antamiasi henkilötietoja lähettääkseen sinulle uutiskirjeitämme sekä välittääksemme tietosi kolmannen osapuolen paneelin tietokantaan.

Voitte milloin tahansa lopettaa jäsenyyden palvelussamme irtisanoutumalla uutiskirjeestä uutiskirjeen alaosassa olevasta irtisanoutumislinkistä tai ilmoittamalla irtisanoutumisesta meille.

Hyväksymällä ehdot annat meille luvan toimittaa tietosi eri paneeleille palveluiden jäsenyyden mahdollistamiseksi. Palvelu tekee parhaansa, jotta saatte ajantasaista, päivitettyä ja oikeanlaista tietoa tällä sivustolla ja uutiskirjeissämme. Emme vastaa palvelussa tai markkinoinnissa esiintyvistä virheellisistä tai vanhentuneista tiedoista tai kolmansien osapuolten tiedoista.

Linkitämme kolmansien osapuolten palveluihin. Palvelu ei vastaa näissä palveluissa olevista tiedoista tai niiden toiminnasta, vaan näistä palveluista vastaavat kyseisen palvelun tarjoajat.